| Author |
Message |
|
AngelicToucH
|
Post subject: Re: Sunt Tatic =) Posted: Tue Jan 19, 2010 4:24 am |
|
 |
| Forum Moderator |
 |
Joined: Thu Jan 15, 2009 4:02 pm Posts: 288 Location: Tanking :-S
|
the mothership - nava spatiala 
_________________  God Walking Amongst Mere Mortals
|
|
 |
|
 |
|
HeRoInA
|
Post subject: Re: Sunt Tatic =) Posted: Tue Jan 19, 2010 4:29 am |
|
 |
| eXceSs User |
 |
Joined: Thu Jan 15, 2009 4:12 pm Posts: 220 Location: Trag in piept aerul jegos de Bucuresti..
|
|
nu stie cine e diavolitza =)), asta o deruteaza
|
|
 |
|
 |
|
Mara
|
Post subject: Re: Sunt Tatic =) Posted: Tue Jan 19, 2010 8:08 am |
|
 |
| eXceSs Girls |
 |
|
Era, candva, o jucatoare pe cxs : "diavolita" , cam grasuta de felul ei , pe care angelica o alinta cu "the mothership" 
|
|
 |
|
 |
|
danutza
|
Post subject: Re: Sunt Tatic =) Posted: Tue Jan 19, 2010 3:08 pm |
|
 |
| eXceSs Girls |
 |
|
pai the mothership stiu ca e nava spatiala, dar asa cum spune heroina nu stiam ce leg si cine e diavolitza, asta pt ca n-am stiut si dupa felul ei nu-mi imaginam ca diavolitza 'a noastra' e grasuta  acum am inteles de la mara... RAILOR!
_________________ Sa nu crezi tot ce auzi. Sa nu faci tot ce poti. Sa nu spui tot ce stii. Sa nu dai tot ce ai.
|
|
 |
|
 |
|
Mara
|
Post subject: Re: Sunt Tatic =) Posted: Wed Jan 20, 2010 8:16 am |
|
 |
| eXceSs Girls |
 |
|
din avatar vad ca cea mica intentioneaza sa-i ia locul lui djm 
|
|
 |
|
 |
|
Himmler
|
Post subject: Re: Sunt Tatic =) Posted: Wed Jan 27, 2010 11:42 am |
|
 |
| eXceSs User |
 |
|
eu din tot ce ati discutat am inteles doar "ţuţurică" 
|
|
 |
|
 |
|
danutza
|
Post subject: Re: Sunt Tatic =) Posted: Tue Feb 02, 2010 1:15 am |
|
 |
| eXceSs Girls |
 |
|
Mara wrote: :laugh: din avatar vad ca cea mica intentioneaza sa-i ia locul lui djm  tot ce e "jucarie" de oameni mari in casa ii apartine deja, ca altfel....  Himmler wrote: eu din tot ce ati discutat am inteles doar "ţuţurică"  ai inteles bine =)
_________________ Sa nu crezi tot ce auzi. Sa nu faci tot ce poti. Sa nu spui tot ce stii. Sa nu dai tot ce ai.
|
|
 |
|
 |
|
SpN
|
Post subject: Re: Sunt Tatic =) Posted: Wed Feb 03, 2010 10:37 pm |
|
 |
| eXceSs User |
 |
|
rezumatu la topic ar fi acela ca fetitza lu mama si lu tata a clescut mare mare si ar fi cazul sa va puneti [pe treaba si sa aduceti si un baietel  ) .. dar atentie pt baietel trebuie lucrat mai mult, mai bine si mai rapid  ))) spor la munca si multa sanatate la cea ce o aveti acuma  sa creasca mare si tot mai frumoasa si decat counter strike mai bine baietii  ))))))) .. n-am mai dat demult pe forum si se pare ca pana am intrat eu s-au dus si pozele:( deci mi=am facut o idee doar din descrieri poza de la avatar si ce au zis ceilalti  .
_________________ cand m-am nascut toti radeau iar eu plangeam, cand o sa mor toti o sa planga iar eu o sa rad.
|
|
 |
|
 |
|
Mara
|
Post subject: Re: Sunt Tatic =) Posted: Fri Feb 05, 2010 9:14 am |
|
 |
| eXceSs Girls |
 |
|
Ascultatu-l pe sapunel....stie el ce stie...din amintiri... 
|
|
 |
|
 |
|
danutza
|
Post subject: Re: Sunt Tatic =) Posted: Fri Feb 05, 2010 11:41 pm |
|
 |
| eXceSs Girls |
 |
|
vezi tu "straine", azi vb in casa cum au crescut parintii nostri sau lumea pe timpul nostru cate 5-6 copii si mergeau si cu gospodaria in paralel, ca eu de cand a aparut cea mica nu mai am timp sa-mi arunc o oja pe-o unghie...si ziceam c-o sa fac NEAPARAT 3 copii! m-am razgandit insa, tre' sa fii puternic si probabil putin mai rece sa rezisti psihic...sau probabil putin mai tanar  (cine stie, poate ma si razgandesc, dar daca aude djm sigur imi fuge de-acasa ^^)
|
|
 |
|
 |
|
dJM_69
|
Post subject: Re: Sunt Tatic =) Posted: Sat Feb 06, 2010 12:47 am |
|
 |
| Site Admin |
 |
|
|
=)) asa slab ma crezi ? =)
|
|
 |
|
 |
|
SpN
|
Post subject: Re: Sunt Tatic =) Posted: Sat Feb 06, 2010 2:28 am |
|
 |
| eXceSs User |
 |
|
djm se incurajeaza deja  ))))))))) tineretea... in ziua de azi nu mai e un impediment, face lumea copii si la 50 de ani  ))) deci timp este dorinta mai lipseste  ... e mai bine sa bina acuma repede si sa va chinuiti o singura data cu 2 decat sa faceti unu later si sa o luati de la capat  ))))) ... alte timpuri acelea, pe atunci nu erau atatea posturi la tv deci se plictisea lumea si ce sa faca si ei =)) ... acuma unii decat sa se intoarca spre nevasta mai bine da drumu la tv si se face ca se uita la vreun meci sau ceva interesant pana adoarme asta  )) ( asta a sunat a rautate) ... una peste alta , gluma si negluma dupa o experienta nu prea fericita petrecuta sub privirile mele azi dau sa zic ca viata e cam scurta si singurele si adevaratele averi ce raman in urma noastra sunt urmasii  , cu cat mai multi cu atat mai bine  )))))). ( na ca am cam deviat de la subiect si imi iau warm  + ca prea multa seriozitate si "maturitate" strica) ps: fara sa fie intentie de publicitate, celalalt server te asteapta inca sa-l aduci din nou pe linia de plutire asa ca grabiti-va cu bebelu datii papa multa sa creasca mare si invatati-o sa administreze un server  )))). take care 
_________________ cand m-am nascut toti radeau iar eu plangeam, cand o sa mor toti o sa planga iar eu o sa rad.
|
|
 |
|
 |
|
Mara
|
Post subject: Re: Sunt Tatic =) Posted: Mon Feb 08, 2010 10:59 am |
|
 |
| eXceSs Girls |
 |
|
pupici dragi de la bibica  edit mamal ca sa fie bine 
|
|
 |
|
 |
|
Himmler
|
Post subject: Re: Sunt Tatic =) Posted: Wed Feb 10, 2010 12:19 pm |
|
 |
| eXceSs User |
 |
|
SpN wrote: tineretea... in ziua de azi nu mai e un impediment, face lumea copii si la 50 de ani  ))) adica ce ba, zici ca dana, femeia lui djm, e batrana? nesimtitule! atata am citit, ca imi parea prea mult. deci daca nu ziceai aia, te scuz.
|
|
 |
|
 |
|
SpN
|
Post subject: Re: Sunt Tatic =) Posted: Wed Feb 10, 2010 8:46 pm |
|
 |
| eXceSs User |
 |
|
ups  i`ve did it again shalalalala:))))))) era o aberatie de ora tarzie ... n-am pomenit nici un nume deci nu m=am referit la dana  ... din cate stiu ea are 20 de ani si djm 21 din auzite  )))... in fine concluzia asteptam bebelul la un pac pac asta dak mai aveti calculator pana creste mare ( dak are tendinta de a lovi cam tot ce se poate )  ))). iar pt tine himmlere huaaa te astept cu lama dupa usa >:P ma pui intr-o situatie proasta  (off topic deci astept warmu de la "angelika jolie"  ) )
|
|
 |
|
 |
|